Inschrijvingen

Inschrijven op onze school:

Voor volgend schooljaar kan u digitaal voorinschrijven via deze link.

De definitieve inschrijvingen vinden steeds plaats op de school na afspraak. Onze orthopedagoog zal u hierover contacteren.

Ouder(s) of schriftelijk gemandateerde dienen de inschrijving te handtekenen. Bij elke inschrijving is een verslag M-decreet van het CLB vereist. Ook de  identiteitskaart van de leerling is nodig bij de inschrijving.

Ouders kunnen hun zoon/dochter inschrijven voor het schooljaar 2022-2023 vanaf 7 maart 2022.

Voorrang voorinschrijving van broers en zussen en kinderen van personeelsleden van 14 februari tot

25 februari 2022.

Voor het schooljaar 2021-2022 zijn er volverklaringen voor :

• 1e jaar van de opleidingsfase van basis metaal en het 2e jaar van de opleidingsfase van hoeklasser
  • 1e jaar van de opleidingsfase van basis horeca en het 2e jaar van de opleidingsfase van grootkeukenmedewerker.

Contactgegevens:

Tel. School: 03/897 96 70

e-mail : buso@sjabi.be

Capaciteitsbepaling 2022-2023

Maximum capaciteit school

Capaciteit per pedagogische eenheid

Capaciteit type 3

Capaciteit structuuronderdeel basis mechanica + kwalificatie hoeklasser